Hjem » Weekendtasker i læder

Viser alle 6 resultater

Weekendtaske i sort læder – 4496

Varenummer: 4496 Sort
Original price was: kr. 3.299,00.Current price is: kr. 2.299,00.

Skind rejsetaske i cognac farve – 5820

Varenummer: 5820 Oliy
Original price was: kr. 3.699,00.Current price is: kr. 2.699,00.

Weekendtaske i kalveskind – 4707

Varenummer: 4707 Oily
Original price was: kr. 3.699,00.Current price is: kr. 2.699,00.

Weekendtaske i sort læder – 5613

Varenummer: 5613-sort
Original price was: kr. 2.999,00.Current price is: kr. 1.999,00.

Brun weekendtaske i læder – 4243

Varenummer: 4243 Brun
Original price was: kr. 2.199,00.Current price is: kr. 1.199,00.

Weekendtaske i sort læder – 4243

Varenummer: 4243 Sort
Original price was: kr. 2.199,00.Current price is: kr. 1.199,00.

Weekendtaske – når du tit er på farten

Nu kan du blive den heldige ejer af en weekendtaske, som du kan tage med dig, når du skal på tur eller ud at rejse.

Hos Bastian Lædervarer kan du gå på opdagelse i et helt særligt taskeunivers. Vores weekendtasker er alle fremstillet i ægte læder, og de er ikke alene en fryd for øjet, men også en sand fornøjelse at pakke dine ting ned i. 

Funktionalitet såvel som kvalitet er i top, når det gælder vores rejsetasker, og du kan vælge mellem mange forskellige modeller inden for læderweekendtasker.

Få fornyet inspiration til dit valg af rejsetaske og tag et kig på vores mange forskellige weekendtasker her på siden.

Funktionelle weekendtasker med mange anvendelsesmuligheder

Når det kommer til weekendtasker, så har vi at gøre med en særdeles praktisk type af taske, der har et væld af anvendelsesmuligheder.

Du kan bruge din nye rejsetaske i læder, når du skal på en mindre tur, hvor du har brug for at have lidt flere ting med dig end blot pung og telefon. Det kan eksempelvis være, hvis du skal ud at køre med tog, eller hvis du skal på weekendbesøg hos din kæreste eller en god veninde. 

Din nye læderweekendtaske kan også bruges som håndbagage, hvis du skal på en ferie, der kræver, at du stiger ind og ud ad et fly. En rejsetaske er nemmere at tage over skulderen, end det er tilfældet med en lille kuffert, der er beregnet til håndbagage, og så giver den dig et helt andet og mere stilbevidst udtryk.    

Rejsetaske i læder – når kvalitet er vigtigt for dig

Ønsker du dig en weekendtaske i høj kvalitet, og som matcher din personlige stil? Så kan du helt sikkert finde det, du søger, her på vores side.

Hvert enkelt weekendtaske fra Bastian Lædervarer er fremstillet af læder i en høj kvalitet, og det samme gør sig gældende med både lynlås og for. Vores tasker er indbegrebet af kvalitet – fra inderst til yderst.

En kvalitetstaske er for os lig med en funktionel taske i ægte læder, der kan holde til at blive brugt, og som er lavet i et lækkert design. Bedre kan vi vist ikke beskrive vores weekendtasker og vores øvrige udvalg af tasker til både damer og herrer.  

Forkæl dig selv med en weekendtaske i læder

Trænger du til at få opdateret din taskegarderobe? Og er det ved at være tid til lidt kærkommen selvforkælelse? Så kan vi ikke komme på noget, der er bedre end at investere i en ny taske.

En praktisk og flot rejsetaske i læder hører til i enhver taskegarderobe, og den er uundværlig, når du skal pakke dine ting for at tage på tur ud i verden.

Hvad enten du skal på et par dages besøg hos din veninde eller søster, eller du skal på charterferie med familien, har vi den helt rigtige weekendtaske i læder til dig – som du kan bruge igen og igen. 

Få en læder rejsetaske – til når du gerne vil rejse med stil

En weekendtaske i læder fra vores brand er flot at se på, og så kan den leve op til alle dine praktiske behov. Gå efter en rejsetaske i læder, der har præcis de antal rum og lommer, du finder passende og kig gerne nærmere på de enkelte modeller, inden du klikker din nye weekendtaske hjem.

Du må gerne være kræsen, når du skal ud at vælge din nye weekendtaske i læder – den skal kunne bruges hver gang, du skal på farten, og den skal være en fornøjelse for dig at transportere dine ejendele i.

Vi har flere gode bud på en rejsetaske til damer og herre, og vi har mange forskellige slags at vælge mellem.  

Køb en ny læder weekendtaske – bestil allerede i dag

Har du forelsket dig i en læder weekendtaske her på siden? Men har du brug for vores hjælp til at gennemføre din bestilling eller til at give dig svar på et eller flere spørgsmål om din nye rejsetaske, som du overvejer at købe?

Så hører vi altid gerne fra dig. Vi kender vores læderweekendtasker bedre end vores egne bukselommer, og vi hjælper dig gerne på vej.