Hjem » Herretasker i læder » Herre computertasker i læder

Viser alle 4 resultater

Computertaske i Cognacfarvet læder – 4491

Varenummer: 4491 Cognac oily
kr. 1.999,00

Skuldertaske i skind til 13″ computer – 5660

Varenummer: 5660 Oliy
kr. 1.799,00

Computertaske i sort læder – 4491

Varenummer: 4491 Sort
kr. 1.699,00

Arbejdsmappe i sort skind – 4038

Varenummer: 4038
kr. 2.799,00

Få en praktiske og smart herre computertaske i læder

Leder du efter en smart computertaske, som du kan bruge hver eneste dag, når du skal have fragtet din computer til og fra skole eller arbejde?  

Hos Bastian Lædervarer fører vi et bredt udvalg af lædercomputertasker. Vores tasker er alle lavet af ægte læder af en høj kvalitet, og de er designet med fokus på funktionalitet og et moderne udtryk. En computertaske kan sagtens have masser af stil – det er vores pc tasker et bevis på. 

Gå på opdagelse i vores univers af lædercomputertasker her på siden og klik dig ind på de enkelte tasker for at se flere billeder og få en mere udførlig beskrivelse.

Beskyt din pc med en computertaske

Fragter du din computer frem og tilbage på daglig basis? Eller tager du den gerne med dig som tidsfordriv, når du skal ud at flyve eller køre i tog?

Så gør du klogt i at anskaffe dig en computertaske, så du kan passe godt på din computer. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at spare pc tasken væk, da det er betydeligt dyrere at skulle ud at købe en ny pc eller betale for at få den til reparation, end det er at investere i en smart og praktisk taske til computere.

Med en god herre computertaske i læder kan du med ro i maven tage din computer med dig, når du skal ud af huset, velvidende at den ligger godt beskyttet nede i din pc taske.

Gå efter et moderne look med en taske til computer i læder

Drømmer du om at have en flot computertaske i læder hængende i din taskegarderobe? Så du nemt kan tage din computer med dig i en praktisk taske, der er både moderigtig og stilfuld?

Det er topmoderne at gå med en computertaske i læder over skulderen, og det er også en særdeles praktisk løsning. Læder kan holde til alt slags vind og vejr, og en lædercomputertaske giver din computer præcis den beskyttelse, som den har brug for, når den skal med dig ud ad døren.

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal gå med en computertaske i læder eller i et andet materiale? Så lad dig inspirere af vores pc tasker her på siden og bliv lidt klogere på, hvilken taske du skal forkæle dig selv og din computer med.   

Gode priser på praktiske og moderigtige pc tasker

Lyder en prisvenlig taske til computer som noget for dig? 

En computertaske i læder lyder måske som en accessory i den lidt dyrere ende af prisskalaen. Men sådan behøver det heldigvis ikke at være – i hvert fald ikke hvis du handler her i vores webshop. 

Hos Bastian Lædervarer får vi selv produceret samtlige af vores tasker, og det er netop derfor, at vi kan tilbyde dig lædercomputertasker i ægte læder til en god pris. Kvaliteten af det læder vores tasker bliver fremstillet i er i top, og det samme er kvaliteten af de lynlåse og det for, som vores tasker er udstyret med.

Køb din computertaske hos os – så får du en flot og funktionel taske, der kan holde til at blive brugt, og som du kan have i mange år frem i tiden. 

Hvad skal din ideelle computertaske indeholde?

Ønsker du dig en taske til computer, der kan indeholde bøger og papirblokke også? Eller er det en mere simpel pc taske, der kun levner plads til din pc og oplader, som du er på udkig efter?

Inden du investerer i en ny computertaske, er det en god ide, at du gør dig nogle overvejelser omkring, hvilke behov din nye taske skal kunne leve op til. 

Stil gerne dig selv følgende spørgsmål:

  • Skal tasken ene og alene bruges til at fragte din computer (og intet andet)? 
  • Vil du kunne få gavn af at gå med en mere rummelig model med flere rum?
  • Hvor stor en pc taske vil passe til din computers størrelse?
  • Foretrækker du en taske til computer, som du kan tage på ryggen eller over skulderen?
  • Hvilken farve vil du gerne have din computertaske i? Hvad vil passe bedst til din garderobe og især dit overtøj?