Hjem » Dametasker i læder » Skuldertasker i læder

Viser 1–12 af 144 resultater

Lille pratisk mobiltaske – 5869 Sort

Varenummer: 5869 Sort
Original price was: kr. 799,00.Current price is: kr. 649,00.

Lille pratisk mobiltaske – 5869 Brun

Varenummer: 5869 Brun
Original price was: kr. 799,00.Current price is: kr. 649,00.

Lille skuldertaske med masser af rum og lommer – 5854 Sort

Varenummer: 5854 Sort
Original price was: kr. 899,00.Current price is: kr. 549,00.

Lille skuldertaske med masser af rum og lommer – 5854 Brun

Varenummer: 5854 Brun
Original price was: kr. 899,00.Current price is: kr. 549,00.

Smart skuldertaske/rygsæk – 4379 sort

Varenummer: 4379 Sort
kr. 899,00

Smart skuldertaske/rygsæk – 4379 brun

Varenummer: 4379 Brun
kr. 899,00

Lille skuldertaske i lækkert blødt skind – 5806 Brun

Varenummer: 5806 Brun ch
Original price was: kr. 699,00.Current price is: kr. 499,00.

Lille skuldertaske i lækkert blødt skind – 5806 Sort

Varenummer: 5806 Sort ch
Original price was: kr. 699,00.Current price is: kr. 499,00.

Stor rummelig posetaske i blødgarvet læder – 2736 Brun

Varenummer: 2736 Brun
Original price was: kr. 1.799,00.Current price is: kr. 999,00.

Stor rummelig posetaske i blødgarvet læder – 2736 Sort

Varenummer: 2736 Sort
Original price was: kr. 1.799,00.Current price is: kr. 999,00.

Skuldertaske i blåt læder – 5726

Varenummer: 5726 Blå
Original price was: kr. 1.199,00.Current price is: kr. 799,00.

Cognac-farvet arbejdstaske i kalveskind – 4814 cognac

Varenummer: 4814 Oily Cognac
Original price was: kr. 1.999,00.Current price is: kr. 899,00.

Dame skuldertasker til alle lejligheder

En skuldertaske til damer skal indfri mange forskellige ønsker for, hvad sådan en skal kunne. Den skal måske huse mobiltelefoner, nøgler, makeup, computer og en bog eller to til farten. Er du nogens mor, hustru eller kæreste, vil du fra tid til anden også opleve, at din skuldertaske kan indeholde snacks, legetøj og mange andre ting, du ikke mindes at have puttet deri.

Skuldertasker skal kunne imødekomme mange praktiske ønsker, men det er heldigvis ikke ensbetydende med, at de ikke også kan være smukke, unikke og yderst holdbare.

Her hos Bastian Lædervarer er vi eksperter i lædervarer til alle behov.
En skuldertaske må gerne være både tidløs og enkel
Uanset om du er på jagt efter en lille skuldertaske, en gå-i-byen-taske, en skuldertaske i sort læder eller en skuldertaske, der kan rumme hele din families behov, vil du gerne have en tidløs taske, der kan holde i mange år.

Det vil du, fordi kvalitet altid betaler sig. I mere end 20 år har vi arbejdet med læder og derfor har vi skabt den perfekte læderskuldertaske: I flere former og størrelser.

I vores sortiment finder du skuldertasker, der går på tværs af tidens modetendenser, fordi de netop har et tidløst og enkelt design.

Håndlavede kvalitetstasker i ægte læder

Alle de skuldertasker du finder i vores sortiment er håndlavede. Vi bruger kun enten elegant kalveskind eller slidstærkt bøffellæder til vores produkter. Simpelthen fordi vi ønsker at tilbyde vores kunder kvalitet og holdbarhed.

Uanset om du vælger en rustik sort læderskuldertaske eller en mindre brun læderskuldertaske, er du garanteret et unikt produkt lavet i hånden. Du finder også skuldertasker med mere spræl, hvis det er noget, du ønsker. Desuden kan du finde en bred variation af farvespil i modeller med forvasket, olieret skind, der kun bliver flottere med tiden.
Der er tænkt over detaljen
Når det kommer til læder, vælger vi det bedste. Men det er ikke kun her, kvalitet betyder noget for os. Når det kommer til både lynlåse og foer i vores tasker, har vi også sørget for at vælge en rigtig god kvalitet.

En skuldertaske åbnes mange gange dagligt, så materialerne skal være stærke, når de skal kunne klare dagligt brug. Og det kan de i vores skuldertasker.
En skuldertaske alle kan bære

Det er vigtigt for os, at vores tasker ikke appellerer til en smal gruppe kvinder: Vi mener, alle kvinder har ret til en lækker skuldertaske. Det er også derfor, vores kvalitetstasker går på tværs af modestrømninger og aldre. Uanset om du er 30 eller 50 år vil du finde skønhed i vores produkter – netop fordi de er enkle.

Vores skuldertasker kommer i forskellige nuancer. Det giver dig mulighed for at matche din taske med resten af din garderobe.

Skuldertasker med smarte funktioner

Vores store udvalg af skuldertasker indeholder noget til enhver smag. Derudover er der lagt mange tanker og energi i det enkelte produkt, så det indeholder gode og smarte funktioner, der er essentielle ved daglig brug.

Få eksempelvis en skuldertaske med en ekstra kraftig bund. Vil du gerne have en taske, du kan stille fra dig, uden den vælter om på siden, kan en kraftig bund være løsningen for dig.

Derudover kommer mange af vores tasker med justerbare remme, fordi der er stor forskel på kvindekroppe. Der er også forskellige præferencer, når det kommer til, hvor langt nede eller oppe en taske skal hænge på kroppen.

Derfor kan du med en justerbar rem helt selv indstille din skuldertaske, så den passer til dit behov.

Ydermere kommer nogle af vores modeller med magnetlukning på lommerne. Det betyder, at det er nemt og hurtigt at både åbne og lukke lommerne. Er det en funktion, der tiltaler dig, kan du med fordel gå efter en taske med sådan en funktion.

Det er vigtigt for os at producere skuldertasker, der er smarte og funktionelle, og derfor vil du opleve, at vi har mange tasker med forskellige løsninger. På den måde sikrer vi os, at du får det, som du gerne vil have det.

Smuk læderskuldertaske til den kvalitetsbevidste: Æstetik og praktik går hånd i hånd

Fordi noget er smukt, er det ikke nødvendigvis praktisk. Men sådan er det rent faktisk i vores sortiment af skuldertasker til damer.

Her får du en skuldertaske udført i lækkert kvalitetslæder, men du får også en taske, hvor praktikken er i højsædet. Vores skuldertasker i læder er rummelige, og flere kommer med praktiske ekstrarum til mobiltelefonen eller pungen.

Se dig om i vores sortiment og find den skuldertaske, der dækker dit behov.