Handelsbetingelser

Juridiske OPLYSNINGER

LæderCentret Randers A/S
Neptunvej 18
8960 Randers SØ

CVR: 13912890

info@bastianbags.dk

BESTILLING

På bastianbags.dk kan du bestille alle varer som vises på vores hjemmeside.

Vi gør opmærksom på, at alle produkter er håndlavet unika. Illustrationerne er standard-illustrationer, så produkterne kan variere lidt i størrelse og udseende.

Alle priser er inkl. 25 % moms og er i danske kroner.

Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland

 BETALING

Hos bastianbags.dk har du mulighed for at betale med følgende betalingskort:

-VisaDankort

-Mastercard

– Mobilepay

Der tages ikke gebyr ved betaling på bastianbags.dk

Betaler du med betalingskort, er du sikret mod misbrug. Vores webshop benytter SSL (Secure Socket Layer) i vores betalingssystem. Dermed er du godt sikret, så du roligt kan handle på nettet. De data, du sender i forbindelse med et køb, som betales med et betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken bastianbags.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes ved afsendelse og bastianbags.dk kan aldrig trække et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Vi kræver ikke ekspeditions- eller betalingsgebyr.

FRAGT OG LEVERING

Varerne leveres altid fragtfrit i Danmark til nærmeste pakkeshop, ved ordre på over 299,-.

Leveringstiden er 3-5 hverdage.

RETUR / FORTRYDELSESRET

Skulle de fremsendte varer ikke leve op til forventningerne, kan varerne returneres og pengene tilbagebetales. Du skal inden 14 dage fra modtagelsen meddele os, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives via vores returportal: https://return.shipmondo.com/bastian

Alle varer, som ønskes returneret, skal sendes retur senest 14 dage efter vi har modtaget meddelelse om fortrydelsen. Herefter bortfalder returretten.

Ved returnering skal der vedlægges en kopi af faktura / ordrebekræftelse Beskriv venligst hvorfor varen skal returneres.

Ved returnering er køber ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Alle returvarer skal sendes til nedenstående adresse :

LæderCentret

Neptunvej 18

8960 Randers SØ

Danmark

Bemærk venligst, at vi ikke modtager returpakker, som sendes pr. efterkrav eller lignende, og ej heller pakker, der stilles ved døren uden kvittering.

FORTRYDELSE AF EN DEL AF KØBE

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

RETURNERING

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har givet besked om, at du ønsker at fortryde.

Hvis du returnerer via vores returportal, har du mulighed for at få en gratis returlabel.

VARENS STAND VED RETURNERING

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, hvis forringelsen skyldes anden håndtering end hvad det er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Du må altså afprøve varen som i en fysisk butik, men ikke tage den i brug.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderes varen senest 14 dage efter den dato, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget returvaren, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til :

REKLAMATIONSRET

Der ydes altid 2 års reklamationsret på produkter, som er købt hos bastianbags.dk.

De 2 år gælder fra den dag, varen er modtaget.

Måtte der mod forventning være nogle problemer med den tilsendte vare, kan varen repareres, ombyttes, der kan gives afslag i prisen eller pengene kan refunderes afhængigt af den konkrete situation.

Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller på anden måde har lidt overlast.

Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, send da venligst en mail med beskrivelse af fejlen til info@bastianbags.dk.  Hvis reklamationen er berettiget, betaler bastianbags.dk returfragten.

Skal varen sendes retur, skal det ske til følgende adresse:

LæderCentret Randers A/S

Neptunvej 18

8960 Randers SØ

Bemærk venligst, at vi ikke modtager returpakker, som sendes pr. efterkrav eller lignende, og ej heller pakker, der stilles ved døren uden kvittering.

LOGOS STATISTIK

Bastianlaedervarer.dk  bruger en logos statistik , hvilket betyder, at et statistik-system  opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende, vi har, hvor de kommer fra, og hvor på websitet, det forlades med videre.

Logos statistikken anvendes kun med det formål at optimere bastianbags.dk

KLAGEADGANG

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på: info@bastianbags.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

https://naevneneshus.dk/

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – https://ec.europa.eu/consumers/odr/

PERSONDATAPOLITIK

Vi videresælger ikke personlige oplysninger til andre. Oplysningerne registreres kun i vores kundekartotek.

For at du kan indgå aftale med bastianbags.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, telefonnummer og email-adresse.

Personoplysningerne registreres hos bastianbags.dk og opbevares i op til 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Direktøren og de ansatte for bastianbags.dk har adgang til de oplysninger, der registreres. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på bastianbags.dk er Lædercentret Randers A/S.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@bastianbags.dk.

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 31.01.2022